بندر نشطون از دست ریاض خارج شد عراقچی در گفت‌و‌گو با الجزیره: تکرار جنگِ شکست‌خورده عاقلانه نیست / برای ما اولویت دیپلماسی است ولی برای هر وضعیت دیگری هم آمادگی داریم تعلیق فعالیت سرایا السلام در ۲ استان عراق به دستور صدر ادعای رئیس موساد: ایران همچنان به دنبال نابودی اسرائیل است سقوط هواپیما در مکزیک؛ ۷ نفر جان باختند آمریکا با معامله احتمالی ۳۵ میلیون دلاری با ارتش لبنان موافقت کرد واکنش مکزیک به تصمیم «ترامپ» درباره ماده مخدر «فنتانیل» مبادله ۶ زندانی میان ایران و ترکمنستان احضار سفیر قبرس در تهران به وزارت خارجه ایران عبدالفتاح البرهان: آماده همکاری با ترامپ برای پایان دادن به جنگ سودان هستیم گروسی: بدون توافق با ایران، سایه شمشیر داموکلس پابرجاست وزیر خارجه عراق: ایران به دنبال جنگ نیست / در امور داخلی سوریه مداخله نمی‌کنیم دیوان کیفری بین‌المللی درخواست تجدیدنظر تل‌آویو را رد کرد موافقت روسیه با عضویت اوکراین در اتحادیه اروپا بشار اسد این روز‌ها به چه مشغول است؟

وزیر تندرو صهیونیستی خواستار تشکیل کابینه امنیتی برای بررسی حادثه «مجدل شمس» شد 

در پی ادعای منابع صهیونیستی درباره حمله موشکی حزب الله لبنان به منطقه مجدل شمس در جولان اشغالی و کشته شدن شماری غیر نظامی، ایتمار بن گویر خواستار تشکیل کابینه امنیتی برای بررسی حادثه شد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۳۵ - ۰۶ مرداد ۱۴۰۳ - 2024 July 27
کد خبر: ۲۵۱۸۹۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ در پی اصابت موشک به زمین فوتبال در روستای «مجدل شمس» در شمال سرزمین‌های اشغالی که به کشته شدن شماری از شهرک نشینان صهیونیست انجامید، مقامات اشغالگر به اتهام زنی علیه مقاومت اسلامی لبنان پرداختند.

در همین ارتباط، شبکه خبری الجزیره قطر شامگاه امروز شنبه گزارش داد که ایتمار بن گویر، وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی خواستار تشکیل جلسه کابینه امنیتی با موضوع بررسی حادثه مجدل شمس شد.

از سوی، دیگر، دانیل هاگاری، سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی در ادامه ادعا‌های واهی خود مدعی شد حزب الله اقدام به حمله به زمین فوتبال در مجدل شمس در شمال سرزمین‌های اشغالی کرده است.

سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی تاکید کرد که وزیر جنگ و رئیس ستاد کل ارتش هم اکنون در حال انجام مشورت‌هایی با مقامات ارتش هستند.

شبکه ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی به نقل از یک مسئول نزدیک به نتانیاهو گفت این حمله به تحولاتی دراماتیک در مرز‌های شمالی خواهد انجامید.

آخرین گزارش‌ها حاکیست که بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر اشغالگران که هم اکنون در واشنگتن به سر می‌برد سفر خود به آمریکا را نیمه تمام گذاشته و به سوی اراضی اشغالی پرواز کرد.

در پی ادعا‌های اشغالگران مبنی بر دست داشتن حزب الله لبنان در حادثه اصابت موشک به روستای مجدل شمس، حزب الله لبنان با انتشار بیانیه‌ای دست داشتن حزب الله در حادثه مجدل شمس را قویاً تکذیب کرد.

سازمان اورژانس رژیم صهیونیستی اعلام کرد که شمار کشته‌ها و مجروحان حادثه مجدل شمس در جولان اشغالی به ۹ کشته و ۳۰ تن زخمی افزایش یافته است./ مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار